Integritetspolicy

Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. I vår policy för behandling av personuppgifter beskrivs bland annat vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

Vem ansvarar för dina uppgifter?

Exclusive Training i Stockholm AB
Regeringsgatan 65
111 57 Stockholm
08- 244510
e-post: info@exclusivetraining.se

Organisationsnummer: 556708-6227

Personuppgifter – Vad för slags personuppgifter registreras?

De personuppgifter som registreras omfattar personnummer i Sverige, namn och folkbokföringsadress, mobilnummer, e-postadress , köp- och besökshistorik samt  InBody-testresultat. Vi behöver personuppgifter för kundregister , avtalsskrivning,  bokningar med vår personal  samt fakturering. Personuppgifter kan komma att lämnas till andra företag som Exclusive Training samarbetar med   för nödvändig behandling av inkassoärenden och autogiro.

Exclusive Training använder dina personuppgifter för att:

– hantera ditt medlemskap
– registrera och hantera dina personuppgifter
– skicka erbjudanden och information samt nyhetsbrev
– sköta bokningar direkt med dig som kund
– fakturera våra  tjänster

Vilka är dina rättigheter?

Du kan närsomhelst återkalla ditt godkännande till att låta oss använda dina personuppgifter .  Du har också rätt att begära ut information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Vi kan inte radera dina uppgifter om det föreligger ett lagstadgat krav på lagring.